Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 59 ευρώ

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 59 ευρώ

Τρόποι πληρωμής

 

Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες είτε ως επισκέπτης της ιστοσελίδας μας είτε δημιουργώντας έναν προσωπικό λογαριασμό χρήστη. Στην περίπτωση που γίνετε μέλος έχετε τη δυνατότητα να δείτε προηγούμενες παραγγελίες καθώς και να προσθέσετε προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας για μελλοντικές αγορές.

Ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

  • Με πιστωτική κάρτα μέσω Alpha Bank – σας προσφέρει πλήρη ασφάλεια για τις αγορές σας με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα. Δεν χρειάζεται να είστε πελάτης της Alpha Bank για να το χρησιμοποιήσετε και να είστε σίγουροι ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.
  • Με Paypal – πληρώστε γρήγορα και με ασφάλεια
  • Μέσω αντικαταβολής – με χρέωση  3 ευρώ επιπλέον των εξόδων μεταφοράς (διαθέσιμο έως 99 ευρώ)
  • Με κατάθεση στον λογαριασμό: Alpha bank  GR8501401720172002330000288 (δικαιούχος Αννα Φωτιαδου) για καταθέσεις από όλες τις τράπεζες με έξοδα δικά μας!. Η παραγγελία διατηρείται ενεργή για 2 εργάσιμες ημέρες και κατόπιν ακυρώνεται αυτόματα.

Για παραγγελίες από Κύπρο είναι απαραίτητη η πληρωμή είτε με Paypal είτε με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα μέσω του συστήματος της Alpha Bank.

Μόλις η παραγγελία σας ολοκληρωθεί θα λάβετε ενημερωτικό e-mail που θα επιβεβαιώνει τα προϊόντα που αγοράσατε και το κόστος.

Σε περίπτωση που μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θελήσετε να προσθέσετε κάποιο νέο προϊόν θα πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία ή να μας στείλετε email στο [email protected]

 

Καλάθι
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για αναζήτηση προϊόντων
0 items Καλάθι