Λίγα λογια για εμασ

Είμαι η μαμά Αννούλα δηλαδή η mamannoula! Πάντα ψάχνω να βρω προϊόντα πρωτότυπα, ποιοτικά, μοναδικά που να συνδυάζουν την χρηστικότητα με την ποιότητα. Ό,τι λοιπόν επιλέγω προσωπικά, βρίσκει και μια θέση στη www.mamannoula.gr.

Το mamannoula.gr είναι ένα e-shop από μανούλες για μανούλες που έχει ως στόχο να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει τις νέες μαμάδες στον καινούριο τους ρόλο αλλά και να εξοπλίσει τις πιο έμπειρες.

Τα προϊόντα μας ποικίλουν.

  • Λατρεύουμε τα μοντέρνα παιχνίδια και αξεσουάρ γιατί μετατρέπουν την καθημερινότητα των μικρών μας σε μια ευχάριστη περιπέτεια. Ειδικά στα παιχνίδια, επιλέγουμε διασκεδαστικά, αλλά εκπαιδευτικά παιχνίδια που ενισχύουν δεξιότητες, λογική σκέψη και γνώσεις! Επιμένουμε σε διαχρονικά ξύλινα παιχνίδια, που αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους.
  •  Αγαπάμε τα έξυπνα προϊόντα που μπορούν να μας λύσουν τα χέρια όσον αφορά τη φροντίδα του παιδιού.
  • Δίνουμε μεγάλο βάρος στις τσάντες όλων των ειδών: παιδικού σταθμού/ νηπιαγωγείου γιατί πιστεύουμε τόσο στην εργονομία ενός προϊόντος όσο και στη χαρά που μπορεί να πάρει ένα παιδί κρατώντας μία τσάντα με την οποία εκφράζει την προσωπικότητά του.
  • Μεγάλη σημασία για μας έχει το θέμα του φαγητού εν κινήσει. Τι πρέπει να έχετε μαζί όταν βγαίνετε με το μωρό σας; Πως μπορείτε να πακετάρετε το κολατσιό του παιδιού για το σχολείο η  και το δικό σας για τη δουλειά; Τα προϊόντα μας είναι ασφαλή στη χρήση χωρίς βλαβερά υλικά .

Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι ανακάλυψης μοναδικών θησαυρών για εσάς και τα παιδιά σας.

Με εκτίμηση
Mamannoula